Turqia i del në ndihmë Shqipërisë

Turqia i del në ndihmë Shqipërisë

Presidenti i Truqisë, Recep Tayyip Erdoğan ka bërë të ditur se do të ndërtojnë 500 banesa për banorët e prekur nga tërmeti i 26 nëntorit në Shqipëri.

“Shpresojmë që ekipet tona do të kryejnë punimet në vendet e përshtatshme në Shqipëri dhe si vëllezër turq do të ndërtojmë 500 njësi banimi”, ka thënë Erdogan, raporton Agjencia e lajmeve Anadolu.

Deri tani janë disa shumë të mëdha financiare për ndërtimin e banesave, si ajo e familjes Pacolli me 1 milion euro, Bankers me 1 milion euro dhe Balfin Group me 1.2 milion euro./oranews