“Referendum i mundshëm edhe për anëtarësim në BE”

Erdogan tha se vendi i tij do të ulet dhe të bisedojë, por ka mundësi të organizojë edhe referendumin për hyrje në BE

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan deklaroi të hënën se në Turqi mund të mbahet edhe referendumi për anëtarësimin e vendit në Bashkimin Evropian.

“Për 54 vjet, çfarë na kanë shtyrë të bëjmë para dyerve të BE? Të presim”, tha Erdogan dhe shtoi se vendi i tij do të ulet dhe të bisedojë, por ka mundësi të organizojë edhe referendumin për hyrje në BE, transmeton AFP.

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button