Erëra të fuqishme kanë përfshirë rajonin e Dukagjinit

Erëra të fuqishme kanë përfshirë këtë të premte rajonin e Dukagjinit.

Meteo Ballkan ka shpërndarë disa postime në Facebook, ku thotë se si pasojë e erërave janë shkaktuar disa dëme materiale në qytetin e Deçanit dhe Pejës.

Siç thuhet në njoftim, disa shtylla elektrike tashmë janë rrëzuar.

Back to top button