Erëzat që na ndihmojnë të ruajmë peshën normale të trupit

Erëzat që na ndihmojnë të ruajmë peshën normale të trupit

Erëzat mund të shndërrojnë ushqimet e zakonshme të përditshme në magji të vërtetë të kuzhinës dhe kryesisht përdoren për këtë.

Disa nga erëzat janë të pasura me antioksidues, disa kanë përbërës antiinflamatorë dhe disa ndikojnë kundër baktereve dhe kërpudhave.

Ato kontribuojnë edhe në ruajtjen e peshës normale të trupit. Këto janë erëzat që djegin yndyrat:

Kanella

Kardamomi

Specat djegës

Hudhra

Qepa e zezë

Shafrani i Indisë