Escobar: Asociacioni nuk duhet të jetë shtet brenda shtetit

1 min read

“Asociacioni nuk duhet të bie në kundërshtim me Kushtetutën e Kosovës”

I dërguari i Posaçëm i Shteteve të Bashkuara për Ballkanin Perëndimor, Gabriel Escobar, tha se krijimi i Asociacionit të komunave me shumicë serbe nuk duhet të jetë në kundërshtim me Kushtetutën e Kosovës, dhe të krijojë “shtet brenda shtetit”. Këto thekse i bëri gjatë një bashkëbisedimi me gazetarët./21Media