Përplasja ndodhi kur Duka dhe Dukesha e Kembrixhit shkonin nga Londra në Windsor

Përplasja ndodhi kur Duka dhe Dukesha e Kembrixhit shkonin nga Londra në Windsor

Një hetim policor u nis pasi një grua dyshohet se u godit nga ekskorta e Princit William të hënën në jug-perëndim të Londrës. Përplasja besohet të ketë përfshirë një motor policie dhe ndodhi kur Duka dhe Dukesha e Kembrixh u larguan nga Londra në Windsor.

William dhe Kate ishin “thellësisht të shqetësuar dhe të pikëlluar” nga ngjarja dhe ishin në kontakt me familjen e gruas së moshuar dhe dërguan lule”, i tha një zëdhënës Daily Mail.

Zyra e pavarur për hetime e Policisë tha se gruaja, Irene Mayor 83 vjeçare, ishte dërguar në spitalin e Londrës në një gjendje serioze, por të qëndrueshme.

“Në përputhje me procedurën, shërbimi policor metropolit i referohej përplasjes në IOPC,” tha organi publik në një deklaratë.

Ky cilësohet të jetë incidenti i katërt që përfshin një anëtar të familjes mbretërore në shtatë muajt e fundit./21Media