Qeveria e Kosovës ka propozuar shfuqizimin e kësaj task-force

Qeveria e Kosovës ka propozuar shfuqizimin e kësaj task-force

Task-forca e Policisë së Kosovës kundër korrupsionit që pritet të shfuqizohet nga Qeveria, vlerësohet e suksesshme nga EULEX-i. Në bazë të gjetjeve që ka bërë misioni evropian i sundimit të ligjit  në Kosovë, thuhet se kjo Taskë-forcë ka ndërmarrë hetime të profileve të larta që përfshijnë persona të njohur dhe raste financiare./21Media