Nuk japin detaje për këto bastisje

Nuk japin detaje për këto bastisje

Me urdhër të prokurorisë speciale EULEX-i sot bastisi shtëpitë e ish-eprorëve të UÇK-së, Hashim Thaçit, Kadri Veselit dhe Rexhep Selimit. EULEX-i nuk ka dhënë shumë detaje për këtë bastisje.(Teksti-Burim ZARIQI, kamera- Arian HAVOLLI&Fatos VESELI.)/21Media