Ndeshjet që do të zhvillohen

Ndeshjet që do të zhvillohen

Sot do të fillojë liga e dytë më e madhe në botë, Evropa Liga.

Këtë verë shumë klube evropiane kanë bërë transferime të reja, andaj pritet që kjo garë të jetë interesante.

United, Arsenal, Roma e Sevilla janë disa nga klubet e mëdha që priten të tregojnë spektakël.

Ndeshja më e rëndësishme pritet të jetë mes Eintracht Frankfurt dhe Arsenalit, ndeshje që zhvillohet sot.

United do të këtë punë me Astanen, ndërsa ndeshje e mirë pritet të jetë mes Sporting e PSV.

Në ora 19:00, zhvillohen këto ndeshje:

Në ora 21:00, zhvillohen këto ndeshje: