Bizneset kërkojnë mbështetjen e institucioneve për zgjerim të eksportit

Bizneset kërkojnë mbështetjen e institucioneve për zgjerim të eksportit

Fabrika prodhuese e ngjyrave “ Relux”, është ndër kompanitë e para në Kosovë që do të filloj eksportin e ngjyrave drejt shteti të Kinës. Prodhuesit kosovarë eksportojnë më së shumti prodhime drejt Gjermanisë, Holandës dhe Sllovenisë./21Media