Shërbimet kryesore të mediave sociale po luftojnë me probleme të mëdha këtë të enjte. Facebook, WhatsApp dhe Instagram nuk mund të përdoren në disa raste.

Me një fokus në Evropë, shumë përdorues raportojnë probleme me shërbimet e grupit Facebook. Edhe Kosova është prekur. Facebook Messenger nuk mund të përdorej për orë të tëra, mesazhet në WhatsApp vonoheshin për disa minuta dhe Facebook, Instagram dhe Co. nganjëherë nuk ishin të arritshme, shkruan rtv21.tv.

Aktualisht nuk dihet se kur do të zgjidhen problemet dhe çfarë po shkakton këtë.

Problemet e hershme me Facebook ishin për shkak të problemeve të serverit dhe rrjetit. Platforma e fotografive Instagram është një degë e rrjetit më të madh në botë në internet Facebook, i cili tani ka më shumë se dy miliardë përdorues. WhatsApp është gjithashtu pjesë e Facebook-ut së themeluesit Mark Zuckerberg./21Media