Gjatë xhirimit të filmit “The amazing Spiderman” janë punësuar 1000 njerëz

Gjatë xhirimit të filmit “The amazing Spiderman” janë punësuar 1000 njerëz

Heroi i të 60-ave tash është bërë një nga personazhet më të rëndësishme të produksionit Marvel

Që nga viti 1962 kur është shfaqur për herë të parë është futur menjëherë në listën e heronjve kryesor të Marvel

Këto janë faktet më interesante rreth këtij heroi:

Fillimisht ky hero ishte një mizë e jo merimangë, tregon krijuesi Stan Lee.

Spiderman është heroi i parë adoleshent.

Rrjeta e spiderman-it prishet brenda një ore, por është e fortë mjaftueshëm sa ta mbaj edhe Hulkun.

Rrjeta e Spiderman-it është më e shpejt se plumbi.

Spiderman është alergjik ndaj barit të mizave.

Në një nga komikët Spiderman-i mbijeton nën dhe për dy javë ditë.

Edhe prindërit e Spiderman-it ishin heronj merimanga.

Spiderman-i fillimisht ishte hebre.

Gjatë xhirimit të filmit “The amazing Spiderman” janë punësuar 1000 njerëz.