Situata interesante dhe qesharake

Situata interesante dhe qesharake

Studiuesit kanë llogaritur që ne bëjmë deri në 5,000 vendime çdo ditë. Për fat të mirë, ne nuk duhet të mendojmë shumë për shumicën e tyre pasi zgjedhja është tashmë në natyrën tonë.

Dhe në shumë raste, ne kemi një zgjedhje prej vetëm 2 opsionesh dhe kjo është ajo që na ndanë të gjithëve në vetëm 2 lloje.

Më poshtë ju sjellim disa foto që ilustrojnë situatat e jetës, ku të njëjtat gjëra mund të bëhen në dy mënyra të ndryshme./21Media