Fotografitë që ju kthejnë në vitin 2007

Fotografitë që ju kthejnë në vitin 2007

Për disa prej nesh, 2007 ka qenë pikë vendimtare. Ka qenë një vit plot liri në TV dhe internet, në art, në jetë dhe vetëm në mendjet e atyre që kujtojnë atë kohë.

Disa imazhe ju shtyjnë të zhyteni në të kaluarën dhe të mbani mend ngjarjet dhe gjërat kryesore të atij viti.

Ato thjesht mund të ju kthejnë në vitin 2007 të paktën për një çast./21Media

Në fillim të vitit 2007, Apple lansoi iPhone-in e saj të parë

Msn ka qenë mjaft i popullarizuar

“Shiritat e tejdukshëm të sytjenave” kanë qenë mjaft të popullarizuara në mesin e vajzave

Këto korniza të syzeve ishin jashtëzakonisht të modës

Guri në dhëmbë