Nxënësit falënderojnë punëtorët shëndetësorë me kartolina-  shpërndanë kartolinat që i dizajnuan vetë

Nxënësit falënderojnë punëtorët shëndetësorë me kartolina-  shpërndanë kartolinat që i dizajnuan vetë

 Një falënderim të posaçëm për punonjësit shëndetësor të cilët tash e sa muaj janë në vijën e parë të frontit me  koronavirusit, e kanë bërë nxënësit e gjashtë shkollave të kryeqytetit.
Ata së bashku me mësimdhënësit e tyre përgatiten kartolina falenderuese dhe i shpërndanë ato për stafin shëndetësorë./21Media