Familja Ahmeti sot feston

I pari i Prishtinë ka sot datëlindjen Në familjen Ahmeti sot ka festë. Kryefamiljari, njëherësh kryetar i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, sot feston datëlindjen e 40-të të tij. Shpendi dhe bashkëshortja e tij Ardiana … Continue reading Familja Ahmeti sot feston