Mbi një milion euro për fermën e kuajve dhe deleve

Mbi një milion euro për fermën e kuajve dhe deleve

Në Berivojcë të Kamenicës një familje me 20 anëtarë që jeton në Zvicër hap një fermë me kuaj me racë nga Arabia Saudite. Janë investuar mbi një milion euro në rregullimin e ambientit dhe hapësirave për kalërim. Kjo familje ka edhe një fermë delesh me mbi 300 krerë.(Teksti- Bahtir CAKOLLI, kamera- Sahit TROSHUPA)./21Media