A mund t'i kujtojnë ata të gjithë emrat?

A mund t’i kujtojnë ata të gjithë emrat?

Igor, Lyonia, Natasha, Ruslan, Tania, Lyuda, Valia, Oleg, Iryna, Galia, Olia, Vadym, Vitya, Yulia, Alina, Zhenia, Nalia, Nastia dhe Nazar është fëmija i 19 i familjes ukrainase.

Nëna e 19 fëmijëve është Svitlana, ajo është 45 vjeçare dhe kujdeset për fëmijët e saj, transmeton rtv21.tv.

Kjo familje e ka ndërruar shtëpinë pesë herë, gjithnjë duke e marr më të madhe …dhe më të madhe…

Familjet e mëdha nuk janë të pazakonta në këtë fshat. Glynne në Ukrainë është shtëpia e 3000 fëmijëve.

Më shumë se 100 familje në këtë fshat kanë shtatë ose më shumë fëmijë./21Media