Në komunën e Ferizajt po shtohen rastet me Covid 19, por komuna po mundohet ta menaxhojë situatën pandemike.

Në fshatin Nerodime një familje me gjithë përkujdesjen mjekësore e mundi koronavirusin me ushqim bio dhe fruta mali./21Media

Përgatiti: Bahtir Cakolli

Kameraman: Sahit Troshupa