Shumë dhurata për garuesit

Shumë dhurata për garuesit

Në emisionin e gatimit “Diçka po Zihet”, në tingujt e muzikës folklorike nga nipërit e Sefës, sot garuan dy familje, ajo Ramadani nga Godanci dhe familja Neziri nga Prishtina.

Të dy tavolinat garuese sipas jurisë përgatitën ushqim të shijshëm por, njëra arriti të vazhdojë garën për çmimin e madh prej 5 mijë eurosh që dhuron “Podravka”.

Juria e përbërë nga Enver Shabani dhe kuzhineri turk Xhemajl Sylejmanvar kuzhinierë në “Emerald” si dhe Fisnik Bujupi kryeshefi i restaurantit “Diçka po Zihet” shijuan ushqimet e përgatitura të të dy familjeve. Sipas kësaj jurie, familja Ramadani nga Godanci vazhdon garën më tej, ndërsa familja Neziri e pëfundoi garën, pasi që përveç komplimenteve morën edhe kritaka në mënyrën e përgatitjës. Megjithatë, kjo familje u shpërblye me dhurat të tjera që i dhurojnë sponzorët e emisionit “Diçka po Zihet”.

Kujtojmë se familja e parë e cila e kanë vazhduar garën ishte familja Seferi nga Shtimja./21Media