Familja Ramadani nga fshati Zajaz Teqe e Kërçovës jeton në mjerim, pa shtëpi dhe me sëmundje të ndryshme. Nëna Baftije për Tv21 rrëfen si I ka rritur tre djemtë e saj me ndihma. Njëri nga djemtë para disa muajve ndërroi jetë në moshën 30 vjeçare, ndërsa tjetri u është iu nënshtrua disa herë operacioneve në këmbë./TV21

XHIROLLOGARI MKD 240337110024304                                                           N.K 070553515 AQIF BAJRAMI

XHIROLLOGARI CH

Banka: PostFinance

8052 Zürich

IBAN:CH65 0900 0000 6101 9319 0

BIC :POFICHBEXXX