Regjinë e kësaj shfaqjeje e bëri Butrint Basha

Regjinë e kësaj shfaqjeje e bëri Butrint Basha

Teatri “Hadi Shehu” në Gjakovë hapi sezonin teatror me premierën e shfaqjes “Farsë në Ëallëorth”. Izolimi, dhuna psikike dhe fizike në familje dhe guximi për të marrë hapa të rinj në jetë janë disa nga temat që trajton kjo shfaqje./21Media