Ky moment është kapur nga kamerat

Ky moment është kapur nga kamerat

Në Guaíba të Brazilit, një veturë e bardhë po bëhej gati për t’u kthyer, por gjërat shkuan keq!

Mbrapa veturës ishte kamioni i zjarrfikësve, por ata nuk e kishin idenë se pas disa sekondave do të thirreshin në aksion. Papritmas, veturës iu desh të ndalej, në pamundësi për tu kthyer. Shoferi i veturës ua bën me drita shoferëve mbrapa, si shenjë që duhet të ndalen.

Fatmirësisht, zjarrfikësit ishin në vendin dhe kohën e duhur. Ata dolën sa më shpejt që ishte e mundur, për ta shuar zjarrin. Lirisht mund të themi se ishte fat në fatkeqësi./21Media