Nuk do të ketë kampionë të Kosovës në basketboll

Nuk do të ketë kampionë të Kosovës në basketboll

Federate e Basketbollit e Kosovës ka vendosur të anulojë garat e Superligave për sezonin 2019/2020 dhe të mos shpallë kampion të Kosovës në basketboll.  Vendimi është marrënë kohën kur edhe shumë gara dhe ngjarje tjera sportive në botë, po shtyhen ose po anulohen tërësisht./21Media