Patriot Behrami dhe Donjeta Sadiku më të mirët

Patriot Behrami dhe Donjeta Sadiku më të mirët

Federata e Boksit të Kosovës ka shpallur Laueratët e vitit 2019. Boksieri më i mirë u shpall Patriot Behrami ndërsa boksierja më e mirë Donjeta Sadiku. Me mirënjohje u nderuan edhe klubi, gjyqtari dhe trajneri më i mirë./21Media