Ceremonia për shpalljen e laureatëve të vitit 2018 në hendbollin kosovar ka filluar

Ceremonia për shpalljen e laureatëve të vitit 2018 në hendbollin kosovar ka filluar

Federata e Hendbollit të Kosovës këtë ceremoni festive dhe me peshë për sportin tonë e organizon në lokalet e Sheshit 21 në Prishtinë.

Kështu do të nderohen dhe respektohen ata që sportin tonë e bëjnë më madhështor. Do të nderohen ata që shënuan sportin e hendbollit në një vit të suksesshëm për ne.

Do të shpallet lojtari dhe lojtarja më e mirë e vitit, klubet më të mira, shtatëshet më të mira.

Do të nderohen edhe më të mirët në kategori të reja, zyrtarët e shumë të tjerë.

Federata e Hendbollit të Kosovës – Laureatët e vitit 2018

Federata e Hendbollit të Kosovës – Laureatët e vitit 2018

Gepostet von RTV21 am Montag, 21. Januar 2019