Deprecated: Funksioni print_emoji_styles është vjetruar që me versionin 6.4.0! Në vend të saj përdorni wp_enqueue_emoji_styles. in /home/xixiptv/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

FemArt, festivali i parë feminist në Kosovë

Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis ka njoftuar se Festivali i parë feminist në Kosovë e më i madhi në rajon, FemArt sjell edicionin e 10-të “Nga Revolucioni në Evolucion” për dhjetë ditë me radhë, 14-23 Qershor, 2022. Ky festival vjen për të shpërfaqur aftësinë e grave dhe burrave artiste/ë dhe aktiviste/ë, për t’u përmbushur, inspiruar … Vazhdoni me leximin e FemArt, festivali i parë feminist në Kosovë