Fotografi Italian, Massimo Bietti udhëton nëpër botë duke realizuar fotografi befasuese gjatë rrugës. Marka e tij tregtare janë portrete të pabesueshme të njerëzve nga cepat më të largëta të globit dhe secili tregon një histori për jetën e tyre.

Këtu gjendet një galeri e portreteve të fëmijëve që zbulojnë se si duket fëmijëria në pjesë të ndryshme të botës, transmeton rtv21.tv.

Bietti eksploroi vende nga Rusia, Norvegjia dhe India në Papua Guinea e Re, Etiopi, Malajzi, Vanuatu dhe shumë më tepër për të gjetur këto fytyra të paharrueshme dhe për të paraqitur një perspektivë të ndershme ndërkulturore për fëmijërinë.

Shkoni poshtë për të takuar këta fëmijë dhe për të parë një pamje të pa filtruar të asaj se si duket jeta e tyre e përditshme, duke përfshirë kontrastet dhe ngjashmëritë!/21Media