Rasti ka ndodhur dje rreth orës 13:45

Rasti ka ndodhur dje rreth orës 13:45

Dje në Prishtinë disa fëmijë derisa ishin duke lozur kanë hasur në një mjet të dyshuar.

Në vendin e ngjarjes ka dalë policia dhe është konstatuar se bëhet fjalë për një grantë dore.

Për rastin janë njoftuar edhe FSK-ja dhe KFOR-i, të cilët kanë larguar mjetin në mënyrë të sigurt.

Rasti ka ndodhur dje rreth orës 13:45 më saktësisht në fshatin Hajvali. /21Media