Kur logjika e fëmijëve s’ka fund

Kur logjika e fëmijëve s’ka fund

Fëmijët kanë tendencë të jetojnë në botën e tyre, pavarësisht se sa përshtatet ajo me rrethin ku ata jetojnë.

Shumicën e kohës fëmijët  nuk i ndjekin aspak “rregullat e të rriturve”, në lidhje me veprimet e tyre.

Me logjikën e tyre fëmijët përfundojnë duke krijuar gjëra interesante dhe qesharake.

Më poshtë mund t’i gjeni disa fotografi, të cilat shfaqin një botë “të fëmijëve” që me të vërtet do ju habis. /21Media