Në shumë raste fëmijët janë "legjenda"

Në shumë raste fëmijët janë “legjenda”

Fëmijët na habisin me veprimet dhe aftësitë e tyre nëpër sfera të ndryshme. Ata janë aq të zotët në disa fusha saqë  i habisin edhe të rriturit.

Të tillë në këtë rast janë fëmijët kërcimtarë, të cilët bëjnë lëvizje të mahnitëse. E momentet e tilla nuk i kanë shpëtuar pa i shkrepur fotografit nga New Yorku, Jordan Matter, shkruan rtv21.tv

Ai ka kapur momente interesante të fëmijëve kërcimtarë, i cili ka paraqitur anën e vështirë, por edhe të bukur të kësaj fushe.

Më poshtë shikoni fotografitë e Matter-it që i paraqesin ata hnë mënyrën më të bukur./21Media