Kartolina speciale për punëtorët shëndetësorë

Kartolina speciale për punëtorët shëndetësorë

Në këtë kohë pandemie, filloristët e shkollës “Elena Gjika” të Prishtinës, gjetën një mënyrë  kreative për të shprehur solidaritetin dhe dashurinë për mantelbardhët, të cilët tash sa kohë janë në vijën e parë të frontit me pandeminë COVID-19.(E pergaditi- R T V  2 1)./21Media