Situata mjaft qesharake

Situata mjaft qesharake

Fëmijët i japin jetë secilit njeri… derisa sherret e tyre tejkalojë të gjitha pritjet. Disa fëmijë derdhin pije në dysheme, të tjerët gërvishtin makinën me çelësa për të shkruar “Të dua babi” dhe disa mund të çmontojnë plotësisht një smartphone.

Prindërit duhet të merren me të gjitha këto dhe më shumë çdo herë, që vogëlushët e tyre përfitojnë nga mungesa e vëmendjes së tyre dhe ata me të vërtetë e lejojnë imagjinatën e tyre të fluturojë!

Më poshtë ju sjellim një listë të imazheve qesharake, të marra nga Brught Side, që njerëzit përjetuan me fëmijët dhe vendosën t’i ndanin në internet. Fotot janë mjaft argëtuese./21Media