Çdo fëmijë është i veçantë në mënyrën e vet, por sot do t’ju shfaqim diçka vërtetë unike. Ju sjellim disa fotografi të fëmijëve që vijnë nga kombe dhe kultura të ndryshme. Dhe dukja e tyre është diçka që nuk duhet ta humbisni./21Media