Fytyrat më të ëmbla kthehen në trishtim e frikë

Fytyrat më të ëmbla kthehen në trishtim e frikë

Para disa ditësh ishte festa e Halloween, kemi parë se si janë dukur njerëzit deri tek kostumet e çifteve, foshnjave, djemtë me një këmbë dhe gratë shtatzëna gjithashtu.

Sigurisht, gjithmonë ka vend për më shumë, kështu që këtu është një listë e disa fëmijëve të veshur me kostumet e tyre më të lezetshme. Këta djem dhe vajza me fat kanë prindër të përkushtuar seriozisht dhe kreativ dhe ishin të sigurt se do të kishin tërhequr shumë karamele, transmeton rtv21.tv.

Halloween, konsiderohet të jetë dita e rikthimit të shpirtrave të vdekur, shtrigave me fshesë, maceve të zeza, errësirës dhe çdo gjëje të frikshme. Halloweeni festohet çdo vit me 31 tetor./21Media