Disa imazhe interesante

Disa imazhe interesante

Fëmijët kanë tendencë të jetojnë në botën e tyre, që ndoshta nuk përshtatet me realitetin tonë.

Ata nuk ndjekin “rregullat e të rriturve” dhe nuk janë të njohur me truqet gjuhësore që ne përdorim.

Si rezultat, ata dëgjojnë fjalët, kërkesat tona dhe madje edhe detyrat e shkollës në një mënyrë shumë më ndryshe ngaqë mendohet. Për shkak të kësaj, ata përfundojnë duke ndryshuar sistemin që ne kemi krijuar.

Më poshtë ju sjellim një grup fotografish, të marra nga bright side, që do t’ju tregojnë një vështrim në një botë “të fëmijëve”, plot gëzim dhe argëtim./21Media