Bytyqi: Së shpejti marrëveshja për unifikimin e sistemit arsimor.-Shahini: Synojmë unifikimin total të gjithçkaje që përdoret në arsimin

Bytyqi: Së shpejti marrëveshja për unifikimin e sistemit arsimor.-Shahini: Synojmë unifikimin total të gjithçkaje që përdoret në arsimin

Qyteti i Prizrenit ishte nikoqir i manifestimit tradicional ‘’Festa e Abetares’’ i cili organizohet çdo vit nga Ministria e Arsimit. Nga ky manifestim u premtua  unifikim i sistemit të arsimit midis Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë./21Media