Festa e Muzikës është duke u shndërruar në një traditë të dashur nga publiku i Kosovës

Festa e Muzikës është duke u shndërruar në një traditë të dashur nga publiku i Kosovës

Sot, më 21 qershor, Drejtoria për Kulturë bashkë me Ambasadës e Francës dhe Aleancën franceze organizojnë Festën e Muzikës.

Kjo ditë do të shënohet me paraqitjen e njëpasnjëshme në një skenë të madhe të ngritur në amfiteatrin “Zahir Pajaziti”, sheshi Nënë Tereza, të muzikantëve të rinj, amatorë dhe profesionistë nga ora 17:00 deri në orën 23:30./21Media