Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Mimoza Kusari Lila, sot mbushi 45 vjet jetë. E kjo ditëlindje për atë ishte më e vecantë pasi që u shënua në objektin e Kuvendit të Kosovës.

Kolegët nga Vetëvendosje, i organizuan një festë të vogël asaj gjë për të cilën i falënderi edhe publikisht.“Ditëlindja në Kuvendin e KosovësFaleminderit grupit parlamentar të Lëvizja VETËVENDOSJE! për urimet dhe respektin.”, shkroi Kusari Lila në Facebook.

https://www.facebook.com/mimozakusari/posts/10157162914225916