Edicioni i tetë i festivalit zgjat deri më 20 tetor

Edicioni i tetë i festivalit zgjat deri më 20 tetor

Në Prishtinë filloi festivali “Femart”, i teti me radhë. Mbahet me moton “Solidaritet dhe qëndrueshmëri” dhe do të zgjasë deri më 20 tetor.(E pergaditi-Abaz KRASNIQI)./21Media