18 ansamble u prezantuan  me veshje e valle me motive të viseve të tyre

18 ansamble u prezantuan  me veshje e valle me motive të viseve të tyre

Kjo fundjavë në Prishtinë ishte mbushur me fëmijë nga shumë vende të rajonit dhe të qyteteve të Kosovës. I bëri bashkë, festivali tradicional i valleve ”Ylberi i Prishtinës”./21Media