Shënohet 10-vjetori i këtij festivali

Shënohet 10-vjetori i këtij festivali

Nën patronatin e ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, po mbahet festivali ndërkombëtar i poezisë “Drini poetik”. Në kuadër të këtij festivali në bibliotekën kombëtare “Pjetër Bogdani”, u hap ekspozita e Kaltrina Hotit me titull “Vrapo pas diellit”./21Media