Çmimi “Metafora” i ndahet poetit të ndjerë Ali Lajçi

Çmimi “Metafora” i ndahet poetit të ndjerë Ali Lajçi

Në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës u mbajt Festivali Ndërkombëtar i Poezisë “Drini poetik”, organizuar nga Lidhja e Shkrimtarëve të Kosovës. Në këtë manifestim morën pjesë një numër i madh i poeteve nga Kosovës dhe Shqipëria.(E pergaditi- RTV 21 )./21Media