Ambasadori shqiptar Qemal Minxhozi në Sheshin 21 organzioi Gala mbrëmje lidhur me këtë festë

Ambasadori shqiptar Qemal Minxhozi në Sheshin 21 organzioi Gala mbrëmje lidhur me këtë festë

21 marsi njihet si dita e parë e stinës së pranverës, kjo dite u shënua edhe ne Prishtine, ketë here ishte Ambasadori i Republikës se Shqipërisë në Kosovë, Qemal Mingjozi i cili organizoi mbrëmje Gala ne Sheshin 21 ku te ftuar ishin trupi diplomatik, personalitete nga bota e artit, kulturës dhe televizionit./21Media