Ju prezantojmë 7 prej tyre

Ju prezantojmë 7 prej tyre

Janë bërë 12 vjet që kur Kosova, shteti më i ri në Evropë, shpalli pavarësinë e saj.

Në këtë ditë të shënuar për të gjithë shqiptarët, nuk kishte si të mungonin dhe këngët kushtuar Kosovës.

Më poshtë ju prezantojmë disa prej këngëve më të mira, të cilat do t’ju sjellin në mendje momentet më të veçanta për vendin tonë, përfshirë dhe festën e pavarësisë më 17 shkurt të vitit 2008.

1. “Vendi im” i realizuar nga RTV21

 

2. Ilir Shaqiri “Pavarësia”

 

3. Eliza Hoxha “Himni im”

 

4. Meda “Unë e du Kosovën”

 

5. Shkurte Fejza “E kam emrin kosovar”

 

6. Violetë Kukaj dhe Vizioni Band “Pavarësinë e gëzoftë Kosova”

 

7. Shkurte Fejza “Oj Kosovë oj nëna ime”./21Media