Testimi do të bëhet në bashkëpunim me MSh dhe IKSHKP

Pas testimit pozitiv të djeshëm të futbollistit të Dritës, Izair Emini që aktualisht është në Maqedoni, Federata e Futbollit e Kosovës ka vendosur që para fillimit të Superligës të testohën futbollistët e të gjitha klubeve.(E pergaditi- Bajram SHALA)./21Media