Federata e Futbollit të Kosovës ka mbajtur mbledhje e komitetit ekzekutiv ku edhe ka marrë disa vendime të rëndësishme.

FFK ka vendosur që të mbyll Ligën e Parë dhe të dytë, duke vendosur gjithashtu që asnjë skuadër të mos bie nga liga.

Besa dhe Arbëria pritet të inkuadrohen në Superligë, ndërsa nga Liga e Parë nuk do të bie asnjë skuadër.