Mbetet në fuqi plasmani aktual, Besa dhe Arbëria edicionin tjetër në Superligë

Komiteti Ekzekutiv i Federatës së Futbollit të Kosovës ka marrë vendime t’i përfundoj garat në në të gjitha ligat tjera të seniorëve dhe kategorive tjera përvec Superligës së meshkujve për të cilën ishte vendosur më herët që të vazhdoj. Në këtë formë, Federata e Futbollit ka vendosur që garat të ndërpritën në të gjitha ligat tjera, duke mbetur në fuqi plasmani aktual i klubeve.(E pergaditi- BAJRAM SHALA)./21Media