Diskutohet për bashkëpunimin ndërmjet dy organizatave

Diskutohet për bashkëpunimin ndërmjet dy organizatave

Pak ditë pas vizitës së zyrtarëve të Federatës së Futbollit të Kosovës në Gjermani dhe takimit me krerët e Unionit të Bizneseve shqiptare atje, sot zyrtarët e këtij Unioni kanë vizituar Federatën e Futbollit dhe kanë diskutuar për bashkëpunimin ndërmjet këtyre dy organizatave.(E pergaditi- Bajram SHALA)./21Media