Kampionati i ri fillon më 10 tetor

Kampionati i ri fillon më 10 tetor

Federata e Hendbollit e Kosovës, dy ditë radhazi organizoi seminar për gjyqtarë , trajnerë , vëzhgues, persona zyrtarë, mjekë dhe fizioterapeutë . Kampionati i ri në këtë sport fillon më 10 tetor .(E pergaditi- Tomor GRABOVCI)./21Media